Górnicza Dolina zaprasza do wspólnej rozgrywki!!!
Użytkownik
Jestem na TAK. Dobrze znam tego gracza i wiem, żę przyda się on obozowi przemytników.
Zbanowany
jeszcze tylko 1 xDDD
ale wiesz że dostałeś 3 na nie?, trzeba wszystkie poparcia od obozu, 7 innych a 1 na nie odejmuje 1 na tak o ile pamietam. Więc policz to. 3-(ile tu masz na tak)= ...... +wszystkie od obozu. czyli musisz mieć poparcie sebulbo i saturasa jeszcze i te 7 poparć. Na tak. a nie że 7 i 3 na nie ;s.
Dla mnie to mógłbyś dostać jedną klasę niżej w przemytnikach, bo to trochę za dużo jak na początek. Jak poprosiłem cię o to żebyś zabił kretoszczury w jaskini przed obozem to ty poszedłeś i wróciłeś i powiedziałeś "dużo nie było tych kretoszczurow" a inni co kopaczami grali to normalnie szli i odgrywali akcje <zauwaza jaskinie> <skrada sie do jaskini> <w jaskini zauwaza 5 kretoszczurow> <wyciaga miecz i zaczyna z nimi walczyc> <zabija juz 3 kretoszczury po czym jeden rzuca sie na xire> <wyjmuje noz i wbija kretoszczurowi w szyje> no i tak się robi porządne akcje a nie: Dimi: podobno przed obozem w jaskini zalegly sie kretoszczury, udaj się tam i oczyść jaskinie. Xire:dobrze. Xire: (idzie sobie z obozu). xire:(10-20 sec pozniej przychodzi) Xire: dużo nie było kretoszczurow.
Więc nawet to nie była akcja rp. Nie wiem jak dla mnie możesz być jedną klasę niżej u przemytników, ale nie na najwyższą bo jeszcze musisz poznać się trochę na RP bo nie jest to twój najlepszy atut.
Ostatnio edytowany przez Dimikoyan (2011-12-23 06:51:58)
Zbanowany
Eh... Dobra wiec musze jeszcze 4 na tak zdobyc ...
Dimi , potem akcje poprawilem ale ty wyszedles ...
Ta sorry, ale zakładałem konto na forum, najwyżej dzisiaj zdobędziesz poparcie, ale wymyślę coś ciężkiego, bo poparcie na doświadczonego przemytnika ciężko zdobyć i ja bym nie dawał na taką klasę za nic na TAK. Myślę nad zadaniem dla ciebie.
Zbanowany
Spox Ale niedyskutujmy juz bo to nie temat do tego
no dobrze, zawracał mi głowę ciągle, kiedy wykonywałem akcję RP która trwała ponad 40 minut pod nazwą "pazury kąsaczy" to wiedział przynajmniej żeby nie robić MG i mnie nie szukał na ziemiach orków po tym jak destiny powiedział żeby mnie znalazł. Zmieniam zdanie jestem na TAK, wykonał zadania dwa, daje rade z rp,aktywny- no na razie jest trochę, akurat dzisiaj.
Głos- Na TAK
1 Warunek Xire, zapamiętaj. Jeżeli nie będziesz aktywny na serverze to będę błagał Sebulbo żeby cie zdegradował bo nie znoszę czegoś takiego że biorą podanie na najwyższe klasy w obozach a potem mają w dupie server bo im nie zależy bo nie mają awansów, takim przykładem to najbardziej jest Paprodziad bo moja postać go jeszcze nie widziała, a w grze go widziałem 1 raz a jest dośw. myśliwym.
Zbanowany
Skoro paskud i dimi dali mi tak to oznacza anulowania 2 NIE
Czyli teraz musze czekac na Sebulbo