Górnicza Dolina zaprasza do wspólnej rozgrywki!!!
Zbanowany
Witam
Ze względu na zmiany chciałbym zostać doświadczonym przemytnikiem , sorrki wszystkich za pomylke a szczegolnie paskuda poniewaz pomylily mi sie gildie i chcialem byc tak narawde przemytnikiem nie mysliwym. Chce zostac doswiadczonym przemytnikiem poniewaz sadze ze jestem dosc doswiadczonym graczem na ta role a sebulbo niema zadnego zastepcy ani tak przezemnie nazwanego LEPSZEGO czlowieka
mam nadzieje ze sie zgodzicie
(Ta prosba glownie do stefana bo jest dosc surowy xDDDD)
Zapewne mnie znacie i wiecie jakie zadania wykonywalem i co robilem dla serwera
poznalem:
Stefan
Sagan
Rudin
Saturas
Paprodziad
Killgorin
AlbatrOS
Sebulbo
Klin
Jedrek
Paskud
Paladyni
Majky
Zimny
Cybu
Deadmanu
Dimikioyan
I wielu innych sorrki jak o wielu zapomnialem ale wiecie ze ludzi bylo duzo ;d
To chyba tyle Dzieki
EA co ja mam tu do gadania ? To nie mój obóz ... i jeśli chodzi Ci o podanie twojego brata to nie ja jestem surowy ale On mógł przeczytać zasady , które napisałem
Albo co tam. Łap Taka za pierwsze miejsce na liście ...
Tak.
Ostatnio edytowany przez Y'STEfaN (2011-12-20 19:00:56)
Jeżeli o mnie chodzi, do mam dylemat. Nie chodzi mi o to, że odszedłeś od mojego obozu, ale o "zmianę". Ja Nigdy nie przepadałem za ludźmi, którzy zmieniali gildie. Nie licząc CK oczywiście. I przeważnie dawałem na NIE takim ludziom. Jednak każde podanie jest indywidualną sprawą i nie ma na nie reguły, przynajmniej według mnie. Długo się zastanawiałem na werdyktem i doszedłem do wniosku, ze jednak nie otrzymasz mojego poparcia. Zapytasz pewnie Dlaczegp ?
1. Zmiana gildii.
2. Skok z klasy 1stopnia na doświadczoną.
Ostateczny werdykt NIE.
Zbanowany
Kpt. Paskud napisał:
Jeżeli o mnie chodzi, do mam dylemat. Nie chodzi mi o to, że odszedłeś od mojego obozu, ale o "zmianę". Ja Nigdy nie przepadałem za ludźmi, którzy zmieniali gildie. Nie licząc CK oczywiście. I przeważnie dawałem na NIE takim ludziom. Jednak każde podanie jest indywidualną sprawą i nie ma na nie reguły, przynajmniej według mnie. Długo się zastanawiałem na werdyktem i doszedłem do wniosku, ze jednak nie otrzymasz mojego poparcia. Zapytasz pewnie Dlaczegp ?
1. Zmiana gildii.
2. Skok z klasy 1stopnia na doświadczoną.
Ostateczny werdykt NIE.
Paskud mowilem ze mi sie gildie pomylily a w tej chwili takie cos jest dozwolone ze odrazu na dos , jednak twoja decyzja jak uwazasz
Zbanowany
Ogólnie dziwna sprawa. Jak można pomylić przemytników z myśliwymi? Na razie neutral, ale jeszcze się zastanowię nad tym. Poza tym skoro napisałeś podanie o najniższą klasę do myśliwych to musiałeś je znać i wiedzieć gdzie się pchasz. Następna rzecz... to co wspominał Paskud. Najpierw chciałeś zacząć od początkowej klasy, a teraz już nie?
Ostatnio edytowany przez Paprodziad (2011-12-20 22:10:44)
Jestem na NIE
Powód:
Przejście z gildi do gildi
Przeskok z kopacza na doświadczonego przemytnika
Za wysoka klasa, zacznij od najniższej klasy u przemytników, lub od zaawansowanego przemytnika po za zgodą sebulbo i wieloma głosami. Wątpię żeby ludzie ci dawali głosy na najwyższą klasę u przemytników po za dowódcą, zwłaszcza dlatego że cię nie widziałem od kiedy server reaktywowano i nie grasz swoich 2 dni kopaczem/zbieraczem/farmerem a już przecież server jest, a wcześniej my nie mieliśmy możliwości grać kopaczem 2 dni.
Zbanowany
czyli wychodzi jakbym mial poprostu 1 na nie ;/
Nie możesz uważać że każdy by ci dał na Tak to wysoka klasa, najwyższa jaką tam osiągniesz póki jest dowódca. Więc wątpię żeby każdy by ci dawał na tak praktycznie na pustą grę.Może wejdź do gry i pograj, to że graliśmy wszyscy kiedyś to nie znaczy że mamy teraz nie grać regularnie.
Zbanowany
ide jeszcze zapracowac