Górnicza Dolina zaprasza do wspólnej rozgrywki!!!
Zbanowany
Witam.
Wspólnie z Paskudem mamy dylemat, który obóz Klin ma dodać, więc prosimy Was o pomoc.
EDIT: Prosiłbym o uzasadnianie głosów, bo chcemy wiedzieć co o nich myślicie.
Obóz nr 1. Autor: Paskud.
Posiada 3 namioty:
*myśliwych
*szefa
*siedziba firmy
Poza tym:
- Kuchnię polową,
- 2 magazyny,
- Kapliczkę innosa,
- Strzelnice,
- Kuźnie,
Obóz nr 2. Autor: Paprodziad.
Główna siedziba.
Wnętrze głównej siedziby.
Środek obozu.
Kuźnia.
Magazyn.
Siedziba firmy "Ostry bełt jak strzała", a także jej wnętrze.
Strzelnica i posąg Innosa.
Ostatnio edytowany przez Paprodziad (2011-12-27 19:28:31)
Użytkownik
Wybrałem obóz Paskuda, ponieważ pasuje do skromnych myśliwych. To nie mają być jacyś zabijacy, czy coś w stylu NO lub SO.
Zbanowany
oboz nr 1 bardziej mi sie podoba
Zdecydowanie obóz Paskuda. Dlaczego? Jakoś bardziej do myśliwych pasuje mi skromny obóz. Zawsze wyobrażam ich sobie w namiotach przy ognisku, niż w chatach z cegły. Pamiętajmy, że myśliwi polują na zwierzęta, które cały czas przemieszczają się, dlatego nie wyobrażam sobie, żeby budowali sobie chaty, które później musieliby opuszczać z powodu braku zwierzyny, dlatego, moim zdaniem, bardziej pasują do nich namioty.
A ja wole obóz Paprodziada , Why ? A dlatego ze mi sie bardziej podoba siedziba firmy nie powinna być w namiocie moim zdaniem a tu w takim budynku jak najbardziej ! Podoba mi sie i tyle
Dom jak widać jest jeden i duży i bardzo dobrze , w namiotach mogą mieszkać co najwyżej bandyci i orkowie Heh
Ostatnio edytowany przez Y'STEfaN (2011-12-27 22:15:35)
Ja wybrałem obóz Papro. Choć obóz myśliwych powinnie być skromny to firma nie może być w szałasie poza tym włożył w niego dużo pracy (nie żeby Paskud nie
)
Klan: Bracia Ostrza
Ranga: Złodziej