Górnicza Dolina zaprasza do wspólnej rozgrywki!!!
Saturas napisał:
Dobra weź ty mi stąd idź twój głos się nie liczy i nie życzę, żebys tu pisał w moich tematach.
Nie liczy się ?
Hehehehe...
Nie życzysz sobie,abym nie pisał w żadnym,z twych tematów ?
Hahahaha....
Śmieszne i żenujące...
Jeżeli chodzi o głos - Każdy ma prawo do wypowiedzenia się i dania swego zdania. (W sensie - TAK lub NIE.)
Pisanie w twoich tematach - Oj,oj,oj. Wybacz,ale to Klin tu rządzi i tylko on może komuś,coś tu zakażać. Więc,zamilcz i przestań mówić jakieś swoje ,,Bez sensowne'' zdania lub posty... o,O
Bo one są śmieszne...
Żenujący to jesteś ty bo musisz wstawiać sobie sygnatury z półnagimi kobietami gdyż pewnie dziewczyny se znaleźć nie potrafisz i jak sobie nie życzę, że masz nie psiać w MOICH tematach to masz nie pisać bo ja ci twoje tak zaspamuje, że tydzień będziesz je czyścił.
Na tak, co mam brata (W RP ofc.) nie wesprzeć. Gracz się zna, dobry jest, gra długo. Co by tu dużo mówić.
P.S. A co do kłótni- weźcie ***** skończcie bo zachowujecie się jak jakieś ********** dzieci które ***** *** ********* ******** ****** * ***** **** ***** i ********* **** *** ********. I **** co wy ****** bo *** graczy ****** anal ***** dwie laski ***** ********** avek Stefana ******** ******** jeden burdel ******* super moce ****** jazda na dopalaczach ************ ****** i kluski na parze.
Ostatnio edytowany przez Bane (2011-12-16 22:03:03)
Saturas napisał:
JEden grzyb pzoatym masz dac glos a nie psiac ze nie jestes cybul
A u mnie w podaniu też mi zwróciłeś uwage , ze napisałem Satyras , a nie Saturas (była to literówko spowodowana nakliknięciem na 2 klaiwsze [y i u ] z czego weszło y
. Mógłbym Ci to samo napisać co napisałeś do Cyba ...
A tak wgl to jestem na TAK , gra już długo na serwerze i ogarnia RP
Zbanowany
Na tak