RP Kolonia

Górnicza Dolina zaprasza do wspólnej rozgrywki!!!

Ogłoszenie

http://www.rpkolonia.pun.pl/viewtopic.php?id=883

#16 2011-12-16 19:41:17

Kosmacz

Użytkownik

Punktów :   

Re: Podaie na Magnat'a.

1.Jam być Placek i nie gadałem z nimi na skype od miecha lub dwóch ponieważ zazwyczaj gram w lola z kolegami?
2.Nie mam własnego zdania właśnie je napisałem pamiętam twoje wbity na serwer zacząłeś przeklinać (wtedy gdy miałeś bana na ''10 dni'') tak szczerze nie wiem czemu paskud i cybu są na tak
3.Mój koniec? grozisz mi już widzę twoje rozczarowanie
4.jestem neutralny
5.nie interesuje mnie co robi Stefan z Zimnym na skejbie

#17 2011-12-16 20:01:50

Killgorin

Nowy użytkownik

Punktów :   

Szczerze powiem co myślę......nie będę się wtrącac....ale za czasów mojej świetności kiedy ludzie o mnie mówili.....Rudina poznałem...był naprawde dobry.....po jakichś 3 tygodniach został magnatem......stał się dziwny...naprawde przestałem go lubic......przeklinał....wyzywał innych....Moim zdaniem dostał już za swoje, stracił rangę wcześniejszą, stracił magnata, rangę o którą tak długo walczyłem....krew moja nie przelała się na darmo pomyślałem.....lecz nie przyniosło to też korzyści dla obozu.......Po tym restarcie serwa....kiedy zobaczyłem iż został po raz kolejny magnatem wkurzyło mnie to nie powiem ze nie.....ale.....jednak uznałem, że może to bedzie ten czas...moze Obóz odzyska dawną swietnosc jaka byla za czasów Jeremiasza i Piotrka......uwieżyłem w niego i bede wieżyc do puki sie nie przekonam ze cos spartolil....niech dobrze żądzi.....czas aby udowodnil ze jest tym który doprowadzi do tego do czego ja nie potrafiłem.....powodzenia Rudinie i żegnaj, pamiętaj.....twe czyny mówią za ciebie. Powodzenia i żegnaj

Killgorin przyjaciel i wróg

#18 2011-12-16 20:09:17

DevilHunter811

Użytkownik

Punktów :   

Kosmacz weź się ogarnij. Powiem ci taką prawdę życiową jak ktoś chce przeklinać to będzie przeklinał niezależnie od wszystkiego, a jak ktoś nie chce to jedynie w nerwach może mu się coś tam wymsknąć.

Jak ciebie nie obchodzą ciemne sprawki twojego ziomka to tym bardziej nie mieszaj się do spraw innych.

Grozisz mi? A co boisz się Rudina koleś, że tak się tym przejąłeś?

Nie wiesz jakie RP odwalałem z Rudinem na początku to nie wiesz jaki on jest.

Jakbyś był chociaż trochę dojrzały to byś napisał ''używa wulgaryzmów'' zamiast ''używa brzydkich słów"
Brzydkie słowa to także kurde, kurna itp. więc zastanów się co piszesz.

http://desmond.imageshack.us/Himg196/scaled.php?server=196&filename=mojasygnaturka.png&res=medium

#19 2011-12-16 23:09:17

Kosmacz

Użytkownik

Punktów :   

Jest różnica pomiędzy kurwa a kurna i ja nie nad używam tego słowa
Nie obchodzi mnie co było tylko co jest tu i teraz
Nie ma sensu się mieszać w te sprawy Zimnego i Rudina bo wiadomo kto za kim stoi
Piszesz żebym się nie wtrącał a ty się sam wtrącasz w nie swoje sprawy

Devil czytaj ze zrozumieniem

Ostatnio edytowany przez Kosmacz (2011-12-16 23:23:50)

#20 2011-12-16 23:30:37

Rudin

Magnat

Punktów :   

Kosmacz napisał:

Jest różnica pomiędzy kurwa a kurna i ja nie nad używam tego słowa
Nie obchodzi mnie co było tylko co jest tu i teraz
Nie ma sensu się mieszać w te sprawy Zimnego i Rudina bo wiadomo kto za kim stoi
Piszesz żebym się nie wtrącał a ty się sam wtrącasz w nie swoje sprawy

Devil czytaj ze zrozumieniem

Yhy...
Według mnie,już ten temat,powinien zostać zamknięty.

(Ech... Ale na jedno,muszę odp...)

...
Hmmm...
Nie chodzi mi jako całokształt o Zimnego,lecz o tego Majkiego czy jak mu tam...
Nie obchodzi mnie,kto stoi po jakiej stronie,ponieważ nie ma być kłótni,a jak będzie,to ja już wiem z kim.
Jeżeli ta osoba się przyczyni,do zarejestrowania na forum,to za pewne,będę musiał jakoś wytrzymać i powstrzymać przed tym,za co dostałem Bana... (W tym przypadku,chodzi mi o wulgaryzmy które nie były,jako Kurna lub coś w tym wypadku.)
Placek... Ja wiem jedno,jeżeli chodzi o strony,stronnicze,to stoisz po tamtej stronie.
Nie będę się na ten temat,wiele wypisywał,ponieważ to nie ma sensu.
A więc,tyle z mojej strony.

~Temat,do zamknięcia!~

#21 2011-12-17 06:37:14

Dimikoyan

Arcymistrz Kręgu ognia.

6970805
Punktów :   

jestem na TAK, podobnie jak paskud, potrzebni są aktywni przywódcy.

Ranga: Arcymag Ognia.
Postać odgrywana: Corristo.
Wyznanie: Innos.
http://www.magowieognia.pun.pl/_fora/magowieognia/gallery/2_1201600359.png

#22 2011-12-17 12:24:46

Kosmacz

Użytkownik

Punktów :   

Jestem na nie tylko dla tego że zobaczyłem co robisz ale skoro tylko ja jestem na nie to może coś w tym jest
pożyjemy zobaczymy ale i tak będę cie obserwował

http://www.rpkolonia.pun.pl/viewtopic.php?id=883

Stopka forum

RSS