Górnicza Dolina zaprasza do wspólnej rozgrywki!!!
Witam, chciałbym awansować na doświadczonego strażnika w Starym obozie. Nasz magnat zgodził się na to abym złożył podanie, składam je ponieważ: Godnie bronie obozu (jak to strażnik, jego fucha). Moja postać próbowała zdobyć pazury kąsaczy, akcja trwała około 40 minut (realnych), wałczyła ona z wieloma stworzeniami, i jej pancerz oraz oręż zniszczyły brzytwiaki, Magnat powiedział że jeśli kowal się postara zrobi dla mnie pancerz doświadczonego strażnika, bo mój jest zniszczony, oraz dostanę nowy, lepszy oręż którym będę reprezentował Stary obóz. Więc moja postać w grze RP oczekuje też nowy pancerz, jednak nie oczekuje od was wszystkich że z tego powodu MUSICIE mi dawać na tak, jeśli uznacie że się nie nadaje to można powiedzieć że kowal nie zrobił dla mnie pancerza.
Co zrobiłem dla obozu?:
-Bronię obozu zawsze kiedy w nim jestem
-Pilnuje bramy zewnętrznej jak i w zamku (o ile ktoś nie wchodzi, od tyłu co jest zabronione jak powiedział rudin)
-Moja postać Bloodwyn zbiera haracze od nowych ludzi obozu, oraz tych co nie należą do obozu, i te pieniądze wspierają strażników finansowo.
-Moją aktywnością zwerbowałem wielu ludzi (dzięki mnie jak byłem aktywny, kilka osób postanowiło że dołączy do obozu)
-Wykonałem akcję ponad 50 minutową z kopaczami w kopalni, naprawiona oraz pomalowana palisada w kopalni, naprawione drabiny do wieży w kopalni, wydobywanie rudy.
Dlaczego mam awansować?:
Jestem aktywny
Uważam że moje RP jest na wysokim poziome, przynajmniej tak twierdził dzisiaj Xire .
Gram długo na serverze, kiedyś byłem najemnikiem w Nowym obozie
Zna mnie dużo osób
Jestem znany (tak uważam )
Wykonałem wiele prac dla obozu
Grałem powiedzmy "trochę" strażnikiem, zanim złożyłem to podanie
Myślę że jestem gotowy bronić obozu z nowym ekwipunkiem
Kogo poznałem?
Tutaj akurat mógłbym wpisać wiele osób, niestety moja pamięć nie jest najlepsza i nie chcę urazić nikogo, dużo osób mnie zna, zawsze się przedstawiam, rozmawiam z innymi, znają mnie z mojej aktywności,z akcji RP.
Mam nadzieje że nie obrazicie się, nie mówię że cały server mnie zna ale chyba większość tak.
Mam nadzieję że otrzymam nowy ekwipunek, mój Bloodwyn się załamie .
Czekam na wypowiedzi, dobre/złe.
Zbanowany
Cóż...
Poza błędem że przeszedłem koło ciebie do zamku a ty mi zarzucałeś że wszedłem południową dziurą to jesteś dobrym graczem...
Świetne RP
Aktywność
Umiejętność Gracza
na TAK !
Użytkownik
Taaaaa. Przyda mi się taki podwładny. Jestem na TAK.
Zbanowany
Miałbym kilka zastrzeżeń, ale ze względu na to że jesteś jednym z najaktywniejszych graczy jestem na tak.
Arkusan napisał:
Na TAK dobry gość,tylko szkoda że nie rozumie że ludzie mają święta z rodziną nie przy kompie :>
Ja ci nie wypowiadałem że masz być w święta, tylko żebyś był aktywny w grze.