RP Kolonia

Górnicza Dolina zaprasza do wspólnej rozgrywki!!!

Ogłoszenie

http://www.rpkolonia.pun.pl/viewtopic.php?id=883

#1 2011-12-22 13:33:39

NooooTEN

Gość

Zal serwera

Byłem na tym serwerze i zaraz dostałem bana, za złą klasę a nic mnie nie mówili o zmianie. Ale serwer jest tak i tak zrąmbany jak ruskie auto!!! NIE POLECAM!!! Dlaczego już tam nikt nie gra? Bo ja na każdym serwerze powiedziałem co sie tam dzieje i z mojego klanu nikt już tam nie wchodzi!!! Życzę żeby tego serwera ktoś usunął bo admin też debil a kolonia jest zje.... ADMIN się boi prawdy i zaraz to usunie. hahaha I dalej będę niszczyć tego serwera

#2 2011-12-22 13:42:00

ALbatrOS

Użytkownik

Punktów :   

Re: Zal serwera

to że na spamowałeś wszystkim że nasz serwer jest do kitu (co nie jest prawdą) świadczy tylko o twoim poszanowaniu innych osób i pracy włożonej w ten serwer Klina i obrażanie go za to co zrobił można uznać za głupie wybryki dziecka które dostało bana. Skoro masz klan który według Ciebie jest ogarnięty to nie powinieneś wbijać na klasę która jest niedozwolona chyba że jesteś w klanie DM. A klany DM którzy wchodzą na serwery RP i tam robią DM to banda nieogarniętych dzieci nie umiejący zaistnieć w grupie.
Nikt nie gra na serwerze przez Ciebie???? Mogę to uznać za dowcip bo po pierwsze dalej na tym serwerze gramy a po drugie nie sądzę że ludzie mogliby posłuchać kogoś takiego jak ty który nawet klasy nie umie wybrać. Obrażanie innych osób w sieci to głównie sprawka dzieci które mają lat od 5 do maksimum 10 bo uważają się wtedy dorośli. Klin zrobił dla tego serwera więcej niż ty masz teraz w Pampersach bo to on płaci z własnej kieszeni za ten serwer a ty mu się tak odpłacasz. Skoro uważasz się za dobrego klanowicza to naucz się wybierać klasę i czytać nazwy klas ze zrozumieniem bo jak każdy zachowuje się tak jak ty to mi jest żal Ciebie i twojego klanu.

Ostatnio edytowany przez ALbatrOS (2011-12-22 13:43:04)

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_OTt9oB5fFIs4giaXmB_g_dUog0cPMrlxrQCmgRkIyWDy2h0Qs-l8USI PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU
http://img593.imageshack.us/img593/2345/11727558.jpg

#3 2011-12-22 13:44:31

Paskud

Użytkownik

15617898
Punktów :   

NooooTEN napisał:

. ADMIN się boi prawdy i zaraz to usunie. hahaha I dalej będę niszczyć tego serwera

A ty boisz się ukazać z swoim prawdziwym nickiem i ukrywasz się pod bezsensowną nazwą.

#4 2011-12-22 13:54:51

Jedrek

Użytkownik

Punktów :   

On ma nieco racji, ja też za pierwszym razem wszedłem na arcymaga wody. Już miałem dostać bana ale mnie się udało. Nie dziwię mu się. Mamy nieogarniętych modów. Taka prawda. Oczywiście nie mówię o wszystkich.

#5 2011-12-22 14:24:52

Y'STEfaN

Użytkownik

12370729
Punktów :   

Modów jest 2 -.-

Nie wiem jaki ma nick ... ale jeśli to niejaki DonYebaka ... a wiem że to on, to dostał bana odemnie .

Dlaczego ? Przez 3 dni wchodził na serwer i robił DM. Miał gdzieś nasze prośby o zmienienie klasy itp. wszedl ze swoim kolega

z jakiegos klanu , niejaki Bongo. Usprawiedliwiali sie ze sa wlasnie z jakiegos klanu i ze RP jest takie i takie.

Czekałem na nich dzień aż w koncu sie doczekalem ... kiedy wszedł , oczywiście na klase magnata, widać ponownie chciał

zrobić "piekło" na serwerze. Kiedy nie miałem moda walczyłem z nim synchronizacją magii ... widać było że to dziecko bo nie

mógł znieść ciągłego zmniejszania go i usypiania Zaczął klnąć itd. dlatego.

Dlatego uważam że ban jak najbardziej zasłużony.

#6 2011-12-22 14:38:42

Paskud

Użytkownik

15617898
Punktów :   

Mamy nieogarniętych modów. Taka prawda. Oczywiście nie mówię o wszystkich.

Nie wiem o kom myślisz, ale ja nie groziłem ci banem. Nie wiem jak STEfaN. Jeżeli on też nie, to prawdopodobnie jakiś gracz sobie dodał tytuł.

#7 2011-12-22 15:34:22

HaRu

Użytkownik

Punktów :   

Yo, banować nie trudzić się bana perma mu na forum i do widzenia twoja własna wola gdzie wolisz grać.. Widocznie nie znasz sztuki rp.

http://iv.pl/images/03626651326255329696.jpg

Kamila znajdziesz mnie na gg w razie potrzeby.

Jestem panem swego życia!Od dzisiaj na mnie mów tak! Jak kokainowy haj w miami vice!

#8 2011-12-22 20:20:03

Jedrek

Użytkownik

Punktów :   

Paskud napisał:

Mamy nieogarniętych modów. Taka prawda. Oczywiście nie mówię o wszystkich.

Nie wiem o kom myślisz, ale ja nie groziłem ci banem. Nie wiem jak STEfaN. Jeżeli on też nie, to prawdopodobnie jakiś gracz sobie dodał tytuł.

Hmmm, myliłem się, mamy dobrych modów lecz niewielu ;D

#9 2011-12-22 20:36:18

Rudin

Magnat

Punktów :   

NooooTEN napisał:

Dlaczego już tam nikt nie gra? Bo ja na każdym serwerze powiedziałem co sie tam dzieje i z mojego klanu nikt już tam nie wchodzi!!!

Twojego Klanu ?
Hehehe...
Jestem ciekawy jaki ?
o,O
Zapewne klan dzieci po 9-11 lat. Heh.
I szkoda,że nie podałeś prawdziwego nicku,panie... Hmmm... ups... NooooTen.
Nick ten,nie równa się nawet ze żłobkiem.
Oni nawet by dali lepszy nick. Heh.
Napisane po 14...
Hmmm...
Jak dobrze pamiętam...
To o tej godzinie,grał jeden noobek,o nicku Kunegunda Dobierzycka. (Były koleś z Klanu.. E...)
Hmmm...
Mam nadzieję,że zostanie on zbanowany tu i na grze. (Ban mija po pewnym czasie,na grze...)

NooooTEN napisał:

Życzę żeby tego serwera ktoś usunął bo admin też debil a kolonia jest zje....

No to jeżeli,jest zje... to nie krytykuj,tylko po prostu nie graj.
Proste.

NooooTEN napisał:

ADMIN się boi prawdy i zaraz to usunie. hahaha

Ee ?
Prawdy ?
O,O
Jak by chociaż,jedno słowo z tego,co napisałeś było prawdą,to było by si.
Lecz ani jedno,ani 2 lub 3 i 4 twe słowo lub zdanie,nie są one prawdą.
Więc takie komentarze,zostaw dla siebie,dzieci i debili,którzy są w twym ,,NIBY ŚMIESZNYM'' Klanie.
Heh.
Jestem ciekaw co to za Klan.
Jeżeli możesz,to powiedź.
Ucieszę się,jak mi powiesz.

A co do :

NooooTEN napisał:

I dalej będę niszczyć tego serwera

Hahaha..
Jestem ciekaw jak.
Jeżeli nie będzie moda,to uprzedzam,że w twarz dostaniesz. ^,^

Y'STEfaN napisał:

Nie wiem jaki ma nick ... ale jeśli to niejaki DonYebaka ... a wiem że to on, to dostał bana odemnie .

Hmmm...
Stefan...
Dobrze że zbanowałeś Yabake.
On to kompletny <Cenzura>.
On rozpierdziela wszystkie serwery RP.
No,no prócz ekhem... Że tak powiem KPL..

#10 2011-12-22 20:52:09

Klin

Administrator

Punktów :   

Hmmm dlaczego mam usuwać ten obraz krytyki ??? Niech ludzie widzą do jakiego stopnia może doprowadzić zazdrość i nienawiść drugiego człowieka bo np mu coś tam nie wyszło .... Macie obraz czysto ludzkiej głupoty.
Nie będę się nie wiadomo jak wypowiadał. Gracze tego serwera zrobili to za mnie .

#11 2011-12-22 21:31:57

NooooTEN

Gość

haha zazdrość o taki serwer 22:20 pusto i tak najczęściej jest! grają tylo moderatorzy i kilku innych. Lecz jak ktoś wejdzie to powie "O kurwa podania ide z tąd" i wogule nie ogarnieci wszyscy.

#12 2011-12-22 21:41:50

Rudin

Magnat

Punktów :   

NooooTEN napisał:

haha zazdrość o taki serwer 22:20 pusto i tak najczęściej jest! grają tylo moderatorzy i kilku innych. Lecz jak ktoś wejdzie to powie "O kurwa podania ide z tąd" i wogule nie ogarnieci wszyscy.

Boshe...
Dziecko...
Nie klnij kura. (BEZ W)
Jak byś nie wiedział,to jest zakaz.
Chociaż...
Co taki jak ty,może wiedzieć o normalnych zasadach. o,O
Nic!
22:20 Pusto...
No i ?
Może nie rozumiesz,że życie nie polega na samej grze chłopczyku...
Jeżeli myślisz,że serwer ,,PO ROZBUDOWIE I REAKTYWACJI'' będzie miał z 40 ludzi,to ci powiem że się mylisz.
Boshe...
Jedno pytanie do Adminów..
CO ON TU KUFA JESZCZE ROBI ? (Taa.. Miało być F... Jak by się kto pytał.)
Ech...

EDIT: Aha.. Nie da się go zbanować,ponieważ zapyla na Gościu.. Ojć..

Ostatnio edytowany przez Rudin (2011-12-22 21:42:59)

#13 2011-12-22 22:42:28

HaRu

Użytkownik

Punktów :   

"hahaha I dalej będę niszczyć tego serwera"- Idziemy do sądu? może w końcu rodzice ci zabiorą komputer i zapłacą grzywnę w wysokości pięciu tysięcy dla założyciela forum jak to mówi Akt prawny: "§ 236 ust. 4 pkt 1 - Działalność internetowa podlega ochronie osobistej naruszenie bytu lub szkodzenie fikcyjne jest zabronione i karane grzywną od pięciu tysięcy złotych do dziesięciu tysięcy złotych."
Zabawimy się kochanie dalej?- Jest również o propagowaniu ludzi do nie używania produktów co nazywa się po prostu szantażem..

Ostatnio edytowany przez HaRu (2011-12-22 22:43:24)

http://iv.pl/images/03626651326255329696.jpg

Kamila znajdziesz mnie na gg w razie potrzeby.

Jestem panem swego życia!Od dzisiaj na mnie mów tak! Jak kokainowy haj w miami vice!

#14 2011-12-22 23:07:52

Rudin

Magnat

Punktów :   

HaRu napisał:

"hahaha I dalej będę niszczyć tego serwera"- Idziemy do sądu? może w końcu rodzice ci zabiorą komputer i zapłacą grzywnę w wysokości pięciu tysięcy dla założyciela forum jak to mówi Akt prawny: "§ 236 ust. 4 pkt 1 - Działalność internetowa podlega ochronie osobistej naruszenie bytu lub szkodzenie fikcyjne jest zabronione i karane grzywną od pięciu tysięcy złotych do dziesięciu tysięcy złotych."
Zabawimy się kochanie dalej?- Jest również o propagowaniu ludzi do nie używania produktów co nazywa się po prostu szantażem..

Konfident ?
Czy ja kuźwa dobrze widzę ?
KONFIDENT ?!

http://www.youtube.com/watch?v=wG1mjSe6Lz8

To co mogę ci odpowiedzieć...

Jeżeli chciałeś go zastraszyć,to i tak uja mu zrobią.

Ponieważ nawet nie widać jakie ma IP,itd.

#15 2011-12-22 23:40:51

Klin

Administrator

Punktów :   

Panowie Panowieeeeee po co ta spina nie skasuje tego bo tamten chłopak po prostu sam się niszczy tym co mówi Niech się inni pośmieją razem ze mną .
"Espadre" np od razu powiedziało by mu co ma zrobić (Weterani wiedzą jak brzmi ich motto )
Ale ja jestem na tyle kulturalny że się tylko pośmieje.

http://www.rpkolonia.pun.pl/viewtopic.php?id=883

Stopka forum

RSS