Górnicza Dolina zaprasza do wspólnej rozgrywki!!!
Użytkownik
Witam!
Piszę podanie do Nowego Obozu.
1.Grać minimum 2 dni na serwerze. - Gram od wczoraj popołudnia.
2.Zdobyć 5 poparć od graczy (poparcia można zdobywać wykonując zadania). - Mam (wykonywałem zadania).
3.Mieć minimalną wiedzę o Nowym Obozie. - Mam.
4.Posiadać wiedzę o Role Play (RP). - Mam.
5.Wykonywać polecenia od graczy z wyższą rangą od siebie (Tylko z Nowego Obozu). - Będę wykonywać dla dobra całego Nowego Obozu.
6.Nie wymuszaj głosów od innych graczy. - Nie wymuszałem od nikogo.
7.Musisz być kulturalny w stosunku do innych graczy. - Jestem.
1.Wymień wszystkie zadania które wykonałeś. - Wczoraj: od cybu (Generałowi) kilka zadanek robiłem, Rudiemu przyniosłem jabłka; dzisiaj: Sebuldo pochodnie przyniosłem, zaniosłem list do Obozu Bractwa na zlecenie.
2.Dlaczego chcesz dołączyć do obozu ? - Bo nie będę pomagał królowi Rhobarowi, niech sam sobie zdobywa rude.
3.Czy jesteś i będziesz aktywny na serwerze ? - Codziennie jestem po kilka godzin na kompie, więc będę i na grze.
4.Czy jesteś gotów oddać życie za Nowy Obóz ? - Będę robił wszystko by doprowadzić go do chwały i władzy, czyli tak.
5.Ile masz poparć od graczy i od kogo je dostałeś ? (Osoba która dała ci poparcie musi to potwierdzić) - Cybu (niepamiętam pełnego nicku), Rudi, Rzepka, Sebuldo
6.Czy będziesz słuchał rozkazów członków naszego obozu z wyższą od siebie rangą ? - Oczywiście.
Ostatnio edytowany przez KamiLLenTe (2011-12-22 16:53:38)
Ja jestem na NEUTRAL. Nie podałeś odpowiedzi na pytania, które są podane we wzorze.
1.Wymień wszystkie zadania które wykonałeś.
2.Dlaczego chcesz dołączyć do obozu ?
3.Czy jesteś i będziesz aktywny na serwerze ?
4.Czy jesteś gotów oddać życie za Nowy Obóz ?
5.Ile masz poparć od graczy i od kogo je dostałeś ? (Osoba która dała ci poparcie musi to potwierdzić)
6.Czy będziesz słuchał rozkazów członków naszego obozu z wyższą od siebie rangą ?
Wpisz podanie na szkodnika...
Jestem na TAK, niech gracz pogra na serverze, i potrzeba ludzi do obozu. Jeszcze za bardzo nie widziałem jego gry ale chłopak się uczy tak jak kiedyś każdy z nas, niech dostanie swoją szansę, i nie bądźcie tacy surowi to pierwsza klasa a graczom "niektórym" dajecie zawsze na TAK jak chcą ostatnie klasy, czegoś takiego nie lubię bo dla nowego gracza GMP i rpkoloni jesteście tacy surowi. Gadał że zaczyna grać w GMP więc ja nie będę dla niego surowy, pamiętam swoje pierwsze chwili w GMP podobnie było że mi dawali na neutral? za co? za to że jestem nowy a wy traktujecie nowych tak surowo a tych co już pograli traktujecie o wiele wiele łagodniej.
Proszę nie być taki surowy wobec nowych graczy, oni kiedyś też nauczą się grać a jeśli się nie nauczą nie dostaną poparcia przy kolejnym podaniu.