Górnicza Dolina zaprasza do wspólnej rozgrywki!!!
Chodzi o NAJWYŻSZĄ klasę a ja akurat jej nie na razie nie chce ponieważ chcę odegrać swoje strażnikiem a potem myśleć o awansie, nie denerwuj się tak dałem Neutral (szczerze mówiąc dla nie których ludzi nie można nawet napisać NEUTRAL najlepiej wgl. się nie wypowiadać bo zawsze COŚ.) ponieważ chcę aby jeszcze inni gracze mieli awansy. Ja dalej uważam cię za dobrego gracza nie wiem czemu się tak napinasz to jest pusty głos czyli tak jak bym nie oceniał podania. Takie moje zdanie. Pograjmy najpierw a potem zastanówmy się o awansach.
PS. ja wolę dostać słuszny głos na TAK niż dostać głos taki co dostałem żeby odwdzięczyć się.
Ostatnio edytowany przez Dimikoyan (2011-12-18 20:27:25)
Zbanowany
Dimikoyan napisał:
Chodzi o NAJWYŻSZĄ klasę a ja akurat jej nie na razie nie chce ponieważ chcę odegrać swoje strażnikiem a potem myśleć o awansie, nie denerwuj się tak dałem Neutral (szczerze mówiąc dla nie których ludzi nie można nawet napisać NEUTRAL najlepiej wgl. się nie wypowiadać bo zawsze COŚ.) ponieważ chcę aby jeszcze inni gracze mieli awansy. Ja dalej uważam cię za dobrego gracza nie wiem czemu się tak napinasz to jest pusty głos czyli tak jak bym nie oceniał podania. Takie moje zdanie. Pograjmy najpierw a potem zastanówmy się o awansach.
PS. ja wolę dostać słuszny głos na TAK niż dostać głos taki co dostałem żeby odwdzięczyć się.
Najpierw przeczytaj to, co napisałem wcześniej, bo widać że nic z tego nie zrozumiałeś albo w ogóle tego nie czytałeś. Poza tym to, co napisałeś to masło maślane i ciężko cokolwiek z tego wywnioskować pomijając w ogóle pojęcie zrozumieć. Powiem Ci szczerze, że bardzo pasowałeś do tego pseudo <spluwa> serwera na którym grałeś. Koniec dyskusji.
Paprodziad napisał:
Dimikoyan napisał:
PS. ja wolę dostać słuszny głos na TAK niż dostać głos taki co dostałem żeby odwdzięczyć się.Najpierw przeczytaj to, co napisałem wcześniej, bo widać że nic z tego nie zrozumiałeś albo w ogóle tego nie czytałeś. Poza tym to, co napisałeś to masło maślane i ciężko cokolwiek z tego wywnioskować pomijając w ogóle pojęcie zrozumieć. Powiem Ci szczerze, że bardzo pasowałeś do tego pseudo <spluwa> serwera na którym grałeś. Koniec dyskusji.
To że grałem na innym serverze w czasach kiedy nikogo nie było na rpkoloni to nie znaczy że inny jestem i mnie tak nie oceniaj i się nie napinaj bo prawdę mówiąc srasz jak ktoś ci da neutral albo na nie, zapewne jesteś jeszcze młody i nie umiesz znieść tego że ktoś ci dał neutral.
Koniec tematu, nie będę się z tobą kłócił
Dimikoyan napisał:
To że grałem na innym serverze w czasach kiedy nikogo nie było na rpkoloni to nie znaczy że inny jestem i mnie tak nie oceniaj i się nie napinaj bo prawdę mówiąc srasz jak ktoś ci da neutral albo na nie, zapewne jesteś jeszcze młody i nie umiesz znieść tego że ktoś ci dał neutral.
Hehe... nie żebym się wtrącał ale Paprodziad akurat jest jednym z najbardziej opanowanych ludzi ...
i nie jest już dzieckiem Zapewniam Cię. Wiem bo wiem, i tyle.
@Rudin
Ale to miał na myśli ... -,-
Ostatnio edytowany przez STEfaN (2011-12-19 12:33:58)
Ee?
oO
Stef...
Młody a dziecko,to inne słowa. -,-
Różnią się i to dużo,aż bardzo dużo.
PS:Panowie,przestańcie spami o TAK,NIE lub NEUTRAL. To jest decyzja każdego kto daje głos. -,- (Chyba o ten temat chodziło. XD oO)
Zbanowany
Dimikoyan napisał:
Paprodziad napisał:
Dimikoyan napisał:
PS. ja wolę dostać słuszny głos na TAK niż dostać głos taki co dostałem żeby odwdzięczyć się.Najpierw przeczytaj to, co napisałem wcześniej, bo widać że nic z tego nie zrozumiałeś albo w ogóle tego nie czytałeś. Poza tym to, co napisałeś to masło maślane i ciężko cokolwiek z tego wywnioskować pomijając w ogóle pojęcie zrozumieć. Powiem Ci szczerze, że bardzo pasowałeś do tego pseudo <spluwa> serwera na którym grałeś. Koniec dyskusji. :)
Młody jestem, nie da się ukryć, ty natomiast jesteś wg. mnie jakimś szczylem. Zrozum, że Twój głos mnie w ogóle nie obchodzi, bo dla mnie nie jest nic wart więc nie ma znaczenia jaki on będzie. Boli mnie natomiast Twój bezmózgi tok rozumowania i brak umiejętności czytania ze zrozumieniem(poziom podstawówki). Napisałem wcześniej koniec dyskusji, więc przestań spamować, swoje już powiedziałeś i możesz tu już nie zaglądać.
Eh.... Czas zakończyć ten temat, bo widzę, że zaczyna się konflikt.
Paprodziad nie zdobył wymaganej ilości głosów, ale tak jak napisałem, dogadaliśmy się i zostanie on przyjęty.
Głosy wszystkich graczy, na których mi zależało najbardziej są pozytywne (jeden wyjątek, gdzie głos jest neutralny)
A teraz bezpośrednio do Paprodziada :
Z naszych rozmów wynikało, ze jesteś odpowiedzialnym człowiekiem.
Wielu doświadczonych graczy wypowiedziało się pozytywnie.
Witam w obozie
Kpt. Paskud
Ostatnio edytowany przez Kpt. Paskud (2011-12-19 13:50:20)