Górnicza Dolina zaprasza do wspólnej rozgrywki!!!
Witam
M.in. Poznałem już :
-DevilHunter
-Aracz(Kieł)
-Cybu
-Deadmau5
-Saturas
-Paskud
-Rudin
-Xire
-Stefan
-Dioqe
-Rudin
Ijeszcze innych ale nicków nie pamietam
Przejdźmy do podania :
1.Troche tego było ... Nie wymienie ich tutaj , ponieważ nie chcę skłamać i nie pamiętam dokładnie
2.Już wcześniej byłem w NO dlatego chciałbym dalej w nim pozostać
3.Tak ! Staram się w miarę możliwości ... Na forum byłem , jestem i będę codziennie . A co do serwera też tylko czekam aż odpalicie
4.Tak , ale tylko w RP
5.Będę słuchał rozkazów innych o wyższej randze ... A co mam niby innego robić ?
Ostatnio edytowany przez Sagaan (2011-12-16 20:21:35)
Kortir napisał:
Ja tam jestem na TAK ( i tak się nie liczy)
Wkurza mnie to ...
To jak z góry zakładasz że się nie liczy to po co głosujesz ?
Każdy głos się liczy ... jest mało osób jak na razie więc ... więc się liczy i koniec .
Jestem na Tak.
Uważam że będzie za dużo tych najemników, doświadczonych strażników,myśliwych (doświadczonych) może najpierw pograjmy trochę, a nie że od razu awansujemy z Szkodnika na Najemnika bo mnie to martwi że będą grały tylko te osoby co mają dobrą klasę i od razu awansowali wcześniej. Ja uważam że powinniśmy odegrać trochę swojej gry na serverze a potem składać podania na ostatnie klasy w obozie jakimi możemy być. Ja np. nie mam zamiaru zostawać od razu Doświadczonym strażnikiem ponieważ nie będę miał tej "adrenaliny" jak ma się awansować. No bo pomyślcie wszyscy będziemy mieli ostatnie klasy w obozie i nie będzie większego sensu grać na serverze niż tylko wchodzić na chwilę. A pamiętacie swoje pierwsze awansy? jakie to było wtedy ciekawe.. a teraz będziemy mieli wszyscy ostatnie klasy w obozach i już nie będziemy nic prawie wykonywali zadań tylko jedno i to samo.
Mój głos- NIE (powód wyżej, Chociaż Saagan grał swoje średnim najemnikiem czy tam szkodnikiem ale nie na tyle żeby awansować na najemnika.)
Dziwi mnie to że trzeba tylko 10 głosów na tak od byle jakich graczy (nie członków z obozu).
Ostatnio edytowany przez Dimikoyan (2011-12-18 17:34:07)